Balša Garčević
Posle diplome na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, na katedri za industrijski dizajn, radio je u različitim marketinškim agencijama, pre nego što je pokrenuo partnerski dizajn studio "Insomnia" 2004. godine.
Studio se fokusirao pretežno na kreiranje ambalaže i industrijskog dizajna za domaće i strane klijente, u najvećoj meri u okviru prehrambene industrije. Povukao se iz partnerstva, da bi se posvetio novim poslovnim izazovima. Poseduje iskustvo u radu sa različitim značajnim kompanijama, među kojima se ističu regionalni lideri u prehrambenoj i industriji pića, kao i značajno znanje i iskustvo na tržištu Jugoistočne Evrope. Značajnu ekspertizu poseduje u oblasti kreiranja i plasmana proizvoda, dizajna ambalaže, prostornog brendiranja, strukturalnog dizajna, brend identiteta, ATL i print kampanja.
Uroš Alavantić
Obrazovao se u Školi za dizajn u Beogradu i Filozofskom fakultetu u Beogradu. Pre formiranja agencije DesignBüro, radio je u različitim marketinškim agencijama. Između ostalog, vodio je tim specijalizovan za dizajn i brending u okviru agencije McCann-Erickson Beograd u periodu 2007/08. Radio je i kao freelance art direktor i vodio malu privatnu dizajn agenciju. U mnogim slučajevima odgovoran za vođenje projekata, dizajn i implementaciju za velike regionalne korporacije. Upoznat je sa tržištem Zapadnog Balkana, sa naglaskom na Srbiji i Crnoj Gori. Poseduje ekspertizu iz više oblasti industrije, posebno u oblasti razvoja brendova, pozicioniranja, korporativnog identiteta i standarda, BTL, brendinga mesta prodaje i dizajna ambalaže.
KADA?
Sad! Zato što se industrija i tržište konstantno menjaju zajedno sa navikama potrošača. Dizajn je, od korišćenja za potrebe estetike prerastao u ozbiljan strateški alat za vaš posao.
ZAŠTO?
Zato što nudimo efektna i unikatna rešenja usmerena prema željama potrošača, spajanjem sopstvene vizije, ekspertize i zanata sa vrednostima brenda i tržišnim parametrima.
Naša strategija je kreiranje brend iskustva, a ne samo oblika i slika, kreiranje sadržaja, a ne samo forme. Stvaramo brendove koji imaju dušu i život, koji su pokretačka snaga vašeg biznisa, koji nisu samo sredstvo da se zapakuje vaš proizvod ili usluga.
KO?
Zajedno činimo ambicioznu konsultantsku dizajn agenciju, posvećenu kreiranju i pozicioniranju brendova. Oslanjamo se na talenat i isustvo u pružanju vrhunskih usluga u oblasti strateškog brendinga i vizualnih komunikacija.

Tim čine dva kreativna direktora, business development menadžer, web konsultant, web developer, dva dizajnera kao i brojni spoljni saradnici.
Proces
DesignBüro je, radi ostvarivanja relevantnih i preciznih rešenja, kao i zbog lakše komunikacije i boljeg uvida od strane klijenta, razvio sopstveni proces koji se odvija u četiri koraka:
ISTRAŽIVANJE
interni izazovi - zahtevi, želje i mogućnosti klijenta, prednosti, različiti spoljašnji izazovi – tržišno stanje, konkurencija, profilisanje potrošacke grupe
KREIRANJE
dizajn platforma, ton komunikacije, key visual
DEFINISANJE
brend strategija, procena brend vrednosti, definisanje ideje, strategija prodaje
EGZEKUCIJA
finalni izraz, primena, produkcija